СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Слънчев бряг е най-големият и популярен курорт на българското Черноморие. Намира се между северната и южната част на морската ни ривиера. Удобно е и положението му спрямо бургаското летище – Слънчев бряг се намира едва на 27 км от него и на разстояние 36 км от Бургас и 90 км от Варна.

Курортът разполага с над 200 хотела, множество ресторанти и нощни клубове и предлага отлични възможности за развлечения и спорт по време на Вашата почивка. Тук можете да посетите редица тенис кортове, мини голф игрища, конна база, открити басейни. Плажовете тук не само ще Ви зарадват с красивите си хилядолетни пясъчни дюни, но и ще Ви предложат много възможности за каране на водни ски и сърф. Плажната ивица от ситен златист пясък е с дължина над 8 км и ширина до 60 м, а морето тук е тихо и спокойно – липсват приливи и отливи.

Постепенно в хода на своето развитие Слънчев бряг се превръща от курорт в място за целогодишно обитаване. Непрекъснато се доизгражда и инфраструктурата в околността, което позволява на Слънчев бряг да предлага все по-добри условия и удобства за своите посетители.